Home | Onze sponsor(en)

Onze sponsor(en)

MariTeam Yachting, Kremer Nautic en de GB Marine Group als Drie-eenheid

Het afgelopen jaar heeft MariTeam Yachting een zeer positief jaar afgesloten mede door de samenwerking van Kremer Nautic en MariTeam Yachting. Na dat beide bedrijven onder één dak zijn verdergegaan veranderde binnen het team van MariTeam Yachting echter niet zo veel. Beide bedrijven werkten al jaren samen en waren eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook alle medewerkers kenden elkaar door en door en wisten heel goed wie verantwoordelijk is voor de specifieke werkzaamheden. Het voelt nu eigenlijk al als één bedrijf en de medewerkers zien elkaar ook als één team met collega’s. Voor elk probleem kan binnen dit team een oplossing gevonden worden. Allen hebben hetzelfde grote Grand Banks hart. En ieders doel is het ontzorgen van de klanten. Het is lastig, zo niet onmogelijk, om in Europa op het gebied van Grand Banks een grotere databank te vinden. Al tientallen jaren worden in Heeg en Leeuwarden alle modellen van Grand Banks en Eastbay verkocht, gerepareerd, vernieuwd, aangepast, onderhouden maar vooral met veel liefde voor het vak gekoesterd.

De verkoop van een Grand Banks of Eastbay is een verhaal op zich. Het is een begrip bij veel zeilers die na hun zeil carrière de rust en comfort zoeken bij een Grand Banks of Eastbay. Het is een sportief schip met uitstekende vaareigenschappen en comfort. De klassiekers worden helaas niet meer gebouwd, maar vinden nog gretig aftrek als occasions.

Was vorig jaar nog de Grand Banks 54 de eyecatcher op de bootshow van Cannes dit jaar zal van 12 tot en met 17 september de Grand Banks 60 als Europese primeur te zien zijn.

En na een afwezigheid van 10 jaar was Grand Banks weer aanwezig op de drukbezochte stand van Boot Düsseldorf. Ook hier weer volop belangstelling van de internationale media maar ook duizenden bezoekers voor de GB 54 die hier werd tentoongesteld.

Een geweldig Europees verkoopsucces voor de nieuwe lijnen van Grand Banks en Eastbay.

Er worden de komende tijd maar liefst twee nieuwe Grand Banks 60 en een nieuwe GB 54 afgeleverd in Europa. De eerste GB60 is inmiddels onderweg naar Europa nadat ze onlangs door Albert, samen met de opdrachtgever, afgenomen is op de werf in Maleisië. Nadat het fantastisch afgewerkte jacht een topsnelheid had gehaald van ruim 30 knopen waren de nieuwe eigenaren in extase.

Het team van MariTeam Yachting kreeg dit jaar versterking in de vorm boekhoudster Tjitske Teerenstra en Beau Caffa. Beau liep al een half jaar stage, maar raakte al snel besmet met het Grand Banks virus. En zoals ieder Amicale lid weet kom je daar moeilijk vanaf.

Michelle, Gert en Albert vlogen in maart dit jaar naar Amerika en kregen de toezegging van de Grand Banks Yachts, tegenwoordig genaamd GB Marine Group, dat Kremer Nautic de service hub van Noord-Europa gaat worden. Dit werd met wat bubbels gevierd, dat mag duidelijk zijn.

Helaas vertrekt Michelle bij Kremer Nautic/MariTeam Yachting en treedt in dienst bij de GB Marine Group. Gelukkig zal haar altijd vrolijke aanwezigheid niet gemist hoeven te worden want Michelle blijft in Heeg werken waar op de vestiging van Kremer Nautic een apart kantoor voor de GB Marine Group wordt ingericht waar vanuit Michelle en Gert hun werkzaamheden zullen blijven verrichten.

Mocht U van plan zijn de boatshow in Cannes te bezoeken, en dat is zeker een aanrader, dan is een bezoek aan de Grand Banks stand een absolute must. Want behalve de GB60 is er ook een GB85 te bewonderen en de Europese première van de Palm Beach 70.

Tot slot wil het hele team van MariTeam Yachting en Kremer Nautic alle Amicale leden langs deze weg graag laten weten, dat wij er altijd voor u zullen zijn en helpen ontzorgen. Want uw Grand Banks of Eastbay is en blijft onze zorg.