Home | Bestuur

Onze bestuursleden

Zal me even voorstellen

Bestuurslid Jurriaan Boer

Mijn naam is Jurriaan Boer en samen met mijn vriendin Merel Woudstra geniet ik van de Mirage, een Grand Banks 42 classic uit 1989. De boot heeft momenteel als thuishaven Amsterdam.

We houden van zout water en varen graag in Zeeland, de Waddenzee, de grote rivieren en bij mooi weer op zee. Verder willen we graag nog eens een aantal maanden naar Scandinavië.

Mijn eerste bootje kocht ik toen ik 13 was. Ik begon het, zonder kennis van zaken maar met een onuitputtelijk enthousiasme, te verbouwen en daar is mijn liefde voor schepen ontstaan.
Ik werk als Fleetmanager voor een grote Amsterdamse rederij en met ons team houden we 22 schepen in de vaart die wereldwijd stukgoed, zware lading, windmolenbladen en jachten vervoeren.

Ik heb veel affiniteit met techniek en in de afgelopen jaren verschillende projecten/modificaties uitgevoerd aan mijn boot. Ik ben helaas niet in te huren als storingsmonteur, maar zeker bereid om mee te denken over technische zaken die interessant kunnen zijn voor een groot deel van onze vereniging.  Het lijkt me vooral fantastisch als we meer mét elkaar aan kennisuitwisseling kunnen doen. Ga je binnenkort een project aanpakken of heb je dat recent gedaan? Dan zou het bijvoorbeeld waardevol zijn als andere leden hiervan een (kort) verslag terug kunnen lezen in het jaarboek en/of op deze site. Heb je ideeën voor andere initiatieven, laat het me weten.