Home | Alle verslagen | Winterevenement Amsterdam 2024

We kijken allemaal terug op een zeer geslaagde dag. Het wordt een steeds grotere uitdaging om iets bijzonders te organiseren. Dit jaar was het lot op Amsterdam gevallen om aldaar onze Statutaire Jaarvergadering te houden met daaromheen iets cultureels en culinairs. Het is het bestuur gelukt om iets bijzonders op stapel te zetten. Anne Françoise heeft ervoor gezorgd dat we culinair niets te kort kwamen. Het was een goed gevuld programma.

De aftrap was om 12:00 uur in het restaurant van Saskia & Michael “The Traveller”. We werden verwelkomd met koffie en voor de liefhebbers een wat sterkere versnapering. Nadat we elkaar weer een beetje hadden bijgepraat werd een ieder uitgenodigd om te gaan zitten, Aansluitend opende onze voorzitter de Algemene Leden Vergadering. De vergadering verliep voorspoedig en iedereen was zeer positief over wat er zich binnen onze geweldige vereniging afspeelt. De sfeer was dan ook ontspannen en opbouwend.  Om niet in tijdsproblemen te komen, werd besloten de eerste gang alvast uit te serveren. En aansluitend ook de tweede. Daarna werd de agenda van de vergadering weer opgepakt (de notulen zijn separaat door de secretaris verzonden).

De lunch was van een zeer hoog niveau. Iedereen sprak hier vol lof over. Bedankt Traveller.

Om 15:00  zijn we met zijn allen naar de metro gelopen om vervolgens naar het centraal station te gaan. Hier laag een rondvaart boot. Het was heel leerzaam dat we Carl en Frederic in ons midden hadden. Zij konden ons heel goed alle bijzondere pandjes laten zien en bijbehorende verhalen vertellen.

Om17:30 was het ontschepen en daarna 15 minuten wandelen naar de Dam. Anne Françoise had bij  “De Koninklijke Industriële Groote Club” een Gala diner georganiseerd. Het was een zeer gezellige avond op een geweldige locatie zo met uitzicht op het Paleis op de dam. Tussen de gangen door zijn de mannen van tafel gewisseld.

Het was een zeer bijzondere en leuke dag in onze hoofdstad.